hu en de pl
ma 2019. szeptember 16. (hétfő) 22:21 Edit névnapja van

Kocsmában nőtt a „fű”

A megalapozott gyanú szerint Sályon, egy volt kocsmában termesztette a cannabis növényeket az a helyi fiatalember, akit elfogtak a mezőkövesdi rendőrök, majd a járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezett.


Kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság L. R. 33 éves sályi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. szeptember 25-ei elfogása előtti időszakban egy korábban italkimérésként működő ingatlanban - a marihuána alapanyagául szolgáló - cannabist termesztett. A megalapozott gyanú szerint a növényeket értékesítette ismeretségi körében. Az ügyben indított nyomozás eredményeként további két férfit hallgattak ki a nyomozók kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a 33 éves sályi lakossal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra 2015. szeptember 28-án az illetékes járásbíróság elrendelt.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei
Rendőr-főkapitányságVissza

Webkamera: Kavicsos-tó
és SzabadidőparkVLC Media Player letöltése

 


Weboldalkészítés