Ugrás a tartalomhoz

Látványos programok a Zsóry Fesztiválon

Mezőkövesd hírei

Színes programokkal várták a vendégeket a Zsóry Fesztiválon ebben az esztendőben is. A tizenegyedik alkalommal megrendezett eseménynek a Zsóry Gyógy-és Strandfürdő adott otthont július 8-a és 10-e között.

A nagy hagyományokra visszatekintő fesztivál első napján egy vidám bohóc műsor mellett, Szabó Ádám harmonikás produkcióját és a mezőkövesdi Hang-Stúdió Egyesület zenés műsorát tekinthették meg a fürdő látogatói, A fesztivál színes eseményei fúvós zenekarok és mazsorettcsoportok bemutatójával folytatódott szombaton délelőtt. A látványos zenés és táncos előadások után a Tekergő Bábszínház vidám műsora, majd a Royal Dance School produkciója jelentett kellemes kikapcsolódást. A Monic Shanti és a Holdfény Asszonyai tánccsoport hastáncműsora, valamint Sipos F. Tamás több mint félórás koncertje szintén sok látogatót csábított a színpad elé. 


Ezt követően a Mezőkövesdi Színészeti Egyesület tagjai vették birtokba a színpadot, akik ismert musical slágerekből összeállított csokorral kedveskedtek a közönségnek. A színvonalas előadást követően a Dumaszínház tagja, Bruti szórakoztatta a stand up műfajt kedvelőket. A szombati nap fénypontját az Anima Sound System fellépése jelentette. 

A Zsóry Fesztivál zárónapján fúvós és mazsorettcsoportok előadását, valamint a „Mazsorett Szépe” verseny indulóinak bemutatkozását nézhették meg a Zsóry Gyógy és Strandfürdő látogatói.

Kapcsolódó hírek