Ugrás a tartalomhoz

Versenyeztek a bűnügyi technikusok

Mezőkövesd hírei

A Miskolci Rendészeti Szakközépiskola adott otthont annak a megmérettetésnek, ahol a szemlebizottság vezetők és bűnügyi technikusok versenyeztek egymással.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében 2015. október 15-én rendezték meg az II. megyei bűnügyi szemlebizottság vezetői és technikusi versenyt.
A megmérettetésre az Encsi-, az Edelényi-, a Kazincbarcikai-, a Mezőkövesdi-, az Ózdi, a Sárospataki, a Sátoraljaújhelyi-, a Szerencsi és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság delegálta 2-2 fős csapatát a házigazda főkapitányság és a Miskolci Rendőrkapitányság közös indulói mellett.
A rendezvényen Dr. Mecser Tamás r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány helyettese mellett a Bűnügyi Szakértői– és Kutatóintézet Igazgatójának Bűnügyi helyettese, Dr. Gárdonyi Gergely r. ezredes, rendőrségi főtanácsos is köszöntette a megjelent csapatokat.
A bűnügyi technikai versenyen a csapatoknak előbb szakmai elméleti ismereteikről kellett számot adniuk, majd a gyakorlati feladatok során az „életből vett”, a rendőri munka során legtöbbször előforduló „helyszíneken” kellett nyomokat rögzíteniük.

 
Helyezések:

1. Kazincbarcikai Rendőrkapitányság
2. Mezőkövesdi Rendőrkapitányság
3. Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei
Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó hírek