Ugrás a tartalomhoz

Jubilál a Reuma Klub (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Megalakulásának 10. évfordulóját ünnepli ebben az évben a Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesülete „Együtt Egymásért” Reuma Klubja. A szervezet díjátadóval egybekötött jubileumi rendezvényét november 12-én bonyolították le a Közösségi Házban.

A rendezvényen Kasza Lajosné, a Köztisztviselők és Közalkalmazottak Nyugdíjas Klubjának vezetője köszöntötte a megjelent vendégeket, többek között dr. Fekete Zoltán polgármestert és Bukta Lászlót, a Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesületének vezetőjét.

AKTÍV SZERVEZET
Ezt követően Laki Zsuzsanna, a Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesülete „Együtt-Egymásért” Reuma Klub vezetője ismertette a szervezet megalakulásának és működésének fontosabb részleteit.
A klub vezetője elmondta, hogy a létszám a kezdetektől folyamatosan emelkedik, napjainkban már 165 taggal büszkélkedhetnek. Hozzátette, a tagok érdeklődése szerteágazó, ezért egyebek mellett természetgyógyászattal, gyaloglással és egészséges életmóddal foglalkozó összejöveteleket tartanak, ahol szakemberek előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Kiemelte, hogy rendszeresen részt vesznek a városi rendezvényeken, emellett felelevenítette a legemlékezetesebb kirándulásokat is. Megköszönte többek között dr. Fekete Zoltán polgármester és városunk önkormányzatának támogatását.

ELISMERÉSEK
Ezt követően a szervezet kiemelkedő munkát végző tagjai vehettek át elismeréseket a klub vezetőjétől. Emellett Bukta László elnök, majd Laki Zsuzsanna klubvezető munkáját is jutalmazták.
Az ünnepség kulturális műsorral folytatódott, többek között a Matyó Nagymama Klub Egyesület előadásában az Életképek című könnyed, zenés és humoros produkciót is megnézhették a jelenlévők, Pázmándi-Guba Viktória pedig egy matyó népdalcsokorral kedveskedett az ünneplőknek.


A díjazottak névsora:
Simon Józsefné, Kaló Miklósné, Mondru Lászlóné, Ádám Gáspárné, Gáspár Anna, Balogi Sándorné, Pető Jánosné, Barczi Istvánné, Druzsbovszky Istvánné, Golyha Csaba, Pap Jánosné, Császár Sándorné, Görbe Sándor, Kispál József, Bartókné Dojtor Judit, Bartók András, Karácsony Sándorné, Barta Istvánné, Lázár Mária, Hornyák Pálné, Molnár Józsefné, Kuruczné Panyi Tünde, Dobrosi Sándorné, Varga Józsefné, Kasza Lajosné.

B. K.

Kapcsolódó hírek