Ugrás a tartalomhoz

Jótékonysági bál a Széchenyiben (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

November 28-án tartotta meg jótékonysági bálját a Mezőkövesdi Széchenyi István Katolikus Szakképző Iskola. Az eseményen több mint 200-an vettek részt.

Az oktatási intézmény hagyományosan kétévente szervezi meg jótékonysági estjét, melynek bevételét a szorgalmas, jó tanuló diákok és az iskola rendezvényeinek támogatására fordítanak. A bál elején Csirmaz István igazgató és dr. Medvegy János plébános köszöntötte a megjelenteket.
Az esemény védnöke dr. Fekete Zoltán polgármester, fővédnöke pedig Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszter-helyettese, parlamenti és adóügyekért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő volt.
Tállai András beszédében egyebek mellett kiemelte a szakképzési rendszer változásait, valamint a Széchenyi István Katolikus Szakképző Iskola a térség szakképzésében elfoglalt jelentős szerepét.
A köszöntő gondolatokat az intézmény diákjainak énekes, verses, prózai, táncos műsora, a Százrózsás Néptáncegyüttes produkciója, valamint Csézy fellépése követte, majd az este vacsorával és tánccal folytatódott, ahol a zenét a Randevú zenekar szolgáltatta.

M. Zs.

Kapcsolódó hírek