Ugrás a tartalomhoz

Hárman érkeztek (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Három játékossal erősítette meg keretét a Mezőkövesd Zsóry FC felnőtt csapata. A Merkantil Bank Liga tavaszi idényére készülő együttesünk január 4-én kezdte el a felkészülést Pintér Attila irányításával. (Fotó: mezokovesdzsory.hu)

A játékoskeretben négy változás történt. Mint arról korábban beszámoltunk Takács Péter szerződése 2015. december 31-én lejárt, a középpályás január elején Békéscsabára igazolt. Az érkezők között van régi-új hálóőrünk, Horváth Tamás, aki a Puskás Akadémiától jött, Tóth Bence Szolnokról, a középpályás azelőtt többek között a Ferencvárost erősítette. Szintén csatlakozott csapatunkhoz a korábban Győrben játszó, legutóbb a román 2. osztályú Farul Constancat erősítő Nicorec Mihai, akire szintén a középpályán számíthat Pintér Attila.
Labdarúgóink az első két edzőmérkőzést január 23-án játsszák le, előbb a Hatvan, majd a Cigánd ellen. Négy nappal később a Cegléd érkezik városunkba. Együttesünk két első osztályú csapathoz is ellátogat majd, január 30-án 11 órától Diósgyőrben, február 6-án 11 órától pedig az MTK Budapest vendégeként lép pályára.

B.K.


Mezőkövesd Zsóry FC tervezett edzőmérkőzései:

Január 23. (szombat) 10.00: Mezőkövesd Zsóry – FC Hatvan
Január 23. (szombat) 12.00: Mezőkövesd Zsóry
Cigánd SE
Január 27. (szerda) 15.00: Mezőkövesd Zsóry – Ceglédi VSE
Január 30. (szombat) 11.00: DVTK - Mezőkövesd Zsóry
Február 6. (szombat) 11.00: MTK Budapest
Mezőkövesd Zsóry
Február 13. (szombat) 14.00: Mezőkövesd Zsóry
Putnok FC

A kezdési időpontok változhatnak.

Kapcsolódó hírek