Ugrás a tartalomhoz

Te is legyél rendőr! – Toborzó

Mezőkövesd hírei

A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak.

A Magyar Rendőrség számára is fontos az utánpótlás megtalálása és felkutatása. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság toborzási programsorozatát már 2015. november 12-én elindította a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában megtartott, toborzással egybekötött nyílt napon.

Ez évben újabb lehetőség adódik a pályaválasztó felvételiző diákok előtt, hogy betekinthessenek a rendőri hivatás rejtelmeibe. A Miskolci Rendészeti Szakközépiskola ugyanis újra nyílt napot tart 2016. január 21-én. Ezúttal a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Szolgálata is bemutatkozik az érdeklődőknek.
 

További programok és helyszínek (7 óra 30 perc  és 12 óra között):

– megyei rendőr-főkapitányság bűn- és baleset megelőzési bemutatója
– megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi-technikai tevékenységének bemutatása
– szituációs-, bűnügyi-, közlekedési-, csapatszolgálati-, határrendészeti szakkabinet
– szituációs lőtér
– informatika szaktanterem
– tanulói szállás, teakonyha
– konditerem
– életmentő technikák
– az oktatásban használt egyéb eszközök bemutatása.

A felvételi jelentkezésről és eljárásról részletes tájékoztatót tart a rendészeti szakközépiskola az érdeklődők számára, valamint az egészségi állapottal kapcsolatosan felmerült kérdésekre a rendészeti szakközépiskola orvosa válaszol.

A szervezők kérik a látogatókat, hogy 9 óráig érkezzenek be a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolába (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 78.).

A nyílt nap kiegészítéseként a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság toborzótisztjei a közeljövőben újra felkeresik a megyei középiskolákat, hogy az érdeklődést mutató diákok választ kaphassanak további kérdéseikre a rendőri hivatással kapcsolatban.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei
Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó hírek