Ugrás a tartalomhoz

Átlövővel erősödtek

Mezőkövesd hírei

Rutinos jobbátlövővel erősítette meg keretét a Mezőkövesdi KC felnőtt csapata, miután városunkba igazolt Grigorev Alexey. A 32 esztendős orosz játékos június 30-áig kötött szerződést a klubbal.

A rutinos kézilabdázó ősszel a román élvonalban szereplő, 6. helyen álló Torda együttesében játszott, előtte azonban a Balatonfüredet erősítette. Füreden két évvel ezelőtt, a 2013-14-es esztendőben 25 mérkőzésen 92-szer vette be az ellenfelek kapuját. A Balaton-parti együttes előtt Szentpéterváron kézilabdázott, a csapat tagjaként a Bajnokok Ligájában is pályára lépett.

EDZőMECCSEK Együttesünk a múlt héten két felkészülési meccsen lépett parkettre, Szepesiék mérlege egy győzelem és egy vereség volt. Csapatunk január 11-én 28-23-ra kikapott Mezőkövesden Japántól, viszont öt nappal később a Skaliczki fiúk 18-17-es győzelmet arattak Gyöngyösön.
Grünfelderék a héten újabb két edzőmeccset játszanak, elsőként ma 17 órától az NBI/B-s Ózddal találkoznak Mezőkövesden, két nappal később, január 21-én pedig a Kőnig-Trade Balmazújváros vendégeként lépnek parkettre 17.30-tól.

B. K.

MKC edzőmérkőzései:

Január 19. (kedd) 17:00 Mezőkövesdi KC – ÓAM Ózdi KC
Január 21. (csütörtök) 17.30: Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK – Mezőkövesdi KC
Január 27. (szerda) 18.00: Mezőkövesdi KC – B.Braun Gyöngyösi KK

Kapcsolódó hírek