Ugrás a tartalomhoz

Három siker zsinórban (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK – Mezőkövesdi KC 24-25 (12-15)

Kiélezett végjátékot követően egy gólos sikert ért el városunk NB I-es felnőtt csapata a Balmazújvárosban rendezett edzőmérkőzésen. Kézilabdázóink zsinórban a harmadik győzelmüket aratták.
(Fotó: Balmazújvárosi KK facebook oldala)

Szepesiék az Ózd elleni magabiztos, 10 gólos győzelem után újabb fontos és hasznos összecsapást játszottak a felkészülés jegyében. A Skaliczki gárda ezúttal az élvonalban szereplő, 6. helyen álló hajdúsági alakulatoz látogatott január 21-én.
A találkozó gyakorlatilag végig kiegyenlített játékot hozott, a csapatok a meccs döntő részében fej-fej mellett haladtak. Az MKC a 10. percben 5-4-re vezetett, újabb 10 perc elteltével viszont már 9-9-es döntetlen állt az eredményjelzőn. A játékrész hajrája együttesünknek sikerült jobban, ebben a periódusban a védekezés és a támadójáték is nagyszerűen működött. Csapatunkból többen is remek teljesítményt nyújtottak, így Grigorjevék három gólos előnnyel mehettek a szünetre.

KIÉLEZETT HAJRÁ
A második játékrészt Füzesi Ferenc tanítványai kezdték jobban, így a 41. percben újra döntetlenre álltak a csapatok, 18-18 volt ekkor az állás. Ezt követően mindkét gárda kiegyensúlyozottan játszott, az edzők elsősorban a védekezéssel lehettek elégedettek. A mérkőzés képe a hajrában sem változott, a felek végig tapadtak egymásra. A győztes gólt néhány másodperccel a lefújás előtt együttesünk szerezte büntetőből. Együttesünk legeredményesebb játékosa a 6 gólos Grigorjev lett, mellette Szepesi 5, míg Antal és Radnics 4-4 gólt szerzett. A Gyöngyös és az Ózd legyőzését követően újabb szép sikert arattak a Skaliczki fiúk, így bizakodva várhatják a közelgő tétmérkőzéseket.

BAJNOKI FőPRÓBA Csapatunk még egy felkészülési találkozót fog lejátszani a tavaszi rajtig. A Gyöngyös elleni bajnoki főpróba január 27-én, szerdán 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban.

B. K.

A mérkőzés végeredménye:

Balmazújváros: Pajkó, Bagi (kapusok), Nagy Á., Temesvári 2, Morva, Tomics 3, Balázs 3, Oláh 4, Lazics, Kekezovity, Vranac 3, Hanták 2, Dzolics 2, Horváth 2, István 3. Vezetőedző: Füzesi Ferenc
MKC: Holló - Szepesi 5, Bozoljac 1, Radnics 4, Trivkovics 2, Grigorjev 6, Benis 2. Csere: Balogh (k), Kovács B., Füstös, Kiss R., Grünfelder, Hajdu G. 1, Antal 4, Nyitrai J. Vezetőedző: Skaliczki László
Hetesek: 4/4, ill. 3/3
Kiállítás: 4, ill. 2 perc

Kapcsolódó hírek