Ugrás a tartalomhoz

Győzelmek és vereségek

Mezőkövesd hírei

Két debreceni győzelem született a Groupama-HLSZ Téli Utánpótlás Torna első fordulójában, miután a hajdúságiak U17-es és U19-es együttese is felülmúlta a Mezőkövesd Zsóry FC korosztályos csapatait. A mezőkövesdi U11-es és U13-as gárda egyaránt 100%-os teljesítménnyel diadalmaskodott a Bozsik Program keretében rendezett megyei tornán.

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ), illetve a Groupama Garancia Biztosító közös szervezésében idén is megrendezik a meghívásos téli teremtornát. A megméretés céljai között szerepel a sportág népszerűsítése mellett a fiatalok képességeinek fejlesztése és a rendszeres játéklehetőség biztosítása.
Az idei sorozatban az U17-es és az U19-es csapatok lépnek pályára. A résztvevőket területi alapon három csoportba osztották, ahol csoportonként hat együttes szerepel. Ez alól kivétel a Közép csoport, itt korosztályonként öt-öt együttes indult. A találkozók 3x35 percesek.

ERőS CSOPORTBAN Csapatunkat a területi elveknek megfelelően a Keleti csoportba osztották, itt a Mezőkövesd mellett a Szolnok, a Békéscsaba, a Debrecen, a Hódmezővásárhely és a gyulai Grosics Akadémia szerepel. Együttesünk elsőként Debrecenbe, a csoport egyik legerősebb tagjához látogatott január 24-én. A Mezőkövesd Zsóry U17-es gárdája nem tudta megszorítani a vendéglátókat, ellenben az idősebbek hosszú ideig méltó ellenfelei voltak a debreceni alakulatnak. Korosztályos együtteseink legközelebb ismét idegenben játszanak, ugyanis január 30-án, szombaton Békéscsabán lépnek majd pályára 11:30-tól és 13:30-tól.

KIVÁLÓ EREDMÉNYEK A Mezőkövesd Zsóry U11-es és U13-as csapata részt vett a Bozsik-program B.-A.-Z. megyei Kiemelt Futsal bajnokságán. A Diósgyőrben rendezett versenyen a kövesdi fiatalok a mezőkövesdi alközpontot képviselték és hat Borsod megyei alközponttal mérték össze tudásukat.
Csapataink sorrendben a Sátoraljaújhely, a DVTK, a Borsod Volán, az Encs, valamint a Sajóvölgye Focisuli korosztályos csapatai ellen játszottak, és mind a 10 mérkőzést megnyerték, ennek eredményeként 100%-os teljesítménnyel szerezték meg az első helyet. Csapataink fölényét jól mutatja, hogy a 10 találkozón összesen 47-3-as gólarányt értek el.

Eredmények:

U17
DVSC – Mezőkövesd Zsóry 11-1
Mezőkövesd: Dósa – Panyi, Nagy G., Nagy Á., Tengeri, Koós, Tirk, Koncz A., Burka, Nyeste, Havasi. Csereként pályára léptek: Erdei Á., Boros Á., Keresztesi, Boros D. Edző: Szabó László
Kövesdi gólszerző: Koós Krisztián

U19
DVSC – Mezőkövesd Zsóry 5-2
Mezőkövesd: Sütő – Megyeri, Hermann, Molnár, Csörgő, Borza, Csirmaz, Bóta, Szabó L., Bárdos, Juhász. Csereként pályára léptek: Hímer, Maráczi. Edző: Szabó László
Kövesdi gólszerzők: Szabó Levente és Bárdos Bence


forrás: mezokovesdzsory.hu

Kapcsolódó hírek