Ugrás a tartalomhoz

Új tornaterem a gimiben (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Ünnepélyes keretek között átadták a Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola új tornatermét.

Az új termet öltözőkkel együtt az oktatási intézmény alagsorában, az étterem helyén alakították ki. A terem számos sportágnak és mozgásformának adhat helyszínt. A diákok egyebek mellett néptáncoktatásra, gimnasztikai és erősítő gyakorlatok elvégzésére, valamint küzdősportok, például karate edzésekre is jól használhatják.


ÁTADÓ
Az átadó ünnepséget február 23-án rendezték meg az új helyiségben. Elsőként Juhász Jánosné igazgató köszöntötte a jelenlévőket, aki örömét fejezte ki a fejlesztéssel kapcsolatban, majd dr. Fekete Zoltán polgármester osztotta meg gondolatait. A városvezető először diákkori emlékeit idézte fel, ezután köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a tornaterem és a hozzá tartozó öltözők kialakításában. Elmondta, hogy a fejlesztés megvalósítása nem igényelt külön forrást, mert a munkálatokat a Start Munkaprogramban résztvevők mellett a Városgondnokság szakemberei végezték el. Dr. Fekete Zoltán ezután a diákokhoz fordult, hogy használják egészséggel, becsüljék meg és vigyázzanak a tornateremre, hiszen mostantól az új helyiségben is sportolhatnak.
A köszöntők után Juhász Jánosné igazgató és dr. Fekete Zoltán polgármester közös szalagátvágással adta át a tornatermet.
Az ünnepség zárásaként a jelenlévők megtekintették az oktatási intézmény diákjainak néptánc bemutatóját.

B. K.

Kapcsolódó hírek