Ugrás a tartalomhoz

A Szegeddel találkoznak - Fél órával később a Vác ellen

Mezőkövesd hírei

A MOL-Pick Szegeddel találkozik a Mezőkövesdi KC felnőtt csapata a Magyar Kupa Final Four egyik elődöntőjében.

A sorozat fináléjának sorsolását február 25-én tartották meg a Magyar Kézilabda Szövetség székházában. Kézilabdázóink hazánk egyik sztárcsapatával játszhatnak majd a döntőbe jutásért, Skaliczki László együttese a válogatott játékosok egész sorát felvonultató Tisza-parti alakulattal találkozik. Ellenfelünk úgy vezeti jelenleg a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszát, hogy 21 mérkőzéséből 20-szor győztesen hagyta el a játékteret. Az MKC és a Szeged ősszel kétszer is játszott egymással a pontvadászatban. Carlos Pastor gárdája szeptember 9-én Mezőkövesden egy rendkívül izgalmas meccsen, 25-23-as sikert értek el városunkban. A december 1-jei „visszavágó” jóval simábban alakult, Zubaiék 33-23-ra győztek Szegeden.
A MOL-Pick Szeged- Mezőkövesdi KC Magyar Kupa összecsapást április 16-án, szombaton fogják megrendezni. A Final Four másik elődöntőjében az MVM Veszprém és a Balatonfüredi KSE fog találkozni. A helyosztókat egy nappal később, április 17-én rendezik meg. A négyesdöntő helyszínét később jelölik ki.

KÉSőBB KEZDENEK Újabb fontos bajnoki mérkőzés vár szombaton a K&H férfi kézilabda ligában szereplő kézilabda csapatunkra. Az MKC az 5. helyezett Váci KSE együttesét látja majd vendégül Mezőkövesden. Az összecsapást az eredeti kiírástól eltérően fél órával később, azaz február 27-én, szombaton 18.30-tól rendezik meg a Városi Sportcsarnokban.

B.K.

Kapcsolódó hírek