Ugrás a tartalomhoz

Ittasan és bódultan vezette járművét

Mezőkövesd hírei

A rendőrök kiszűrték a forgalomból azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Mezőkövesden ittasan és bódult állapotban vezette autóját, aminek a papírjai sem voltak rendben.

A szabálysértési eljárások mellett járművezetés ittas állapotban vétség, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság D. A. 26 éves noszvaji, de németországi tartózkodási hellyel rendelkező férfival szemben.
Lakossági bejelentések alapján 2016. február 23-án egy szürke autó a közlekedést veszélyeztetve haladt a város útjain.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai 15 óra 50 perc körüli időben közúti ellenőrzés alá akarták vonni a járművet, de annak vezetője a rendőri felszólítás ellenére sem akart megállni. A rendőrök azonban beérték a kocsit, majd ellenőrzés alá vonták annak sofőrjét. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, illetve a drogteszt is kábítószer fogyasztását mutatta ki. A további intézkedések során a rendőrök megállapították azt is, hogy a gépjármű hatósági jelzése sem egyezik az okmányokban szereplő adatokkal.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei
Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó hírek