Ugrás a tartalomhoz

Utazás 2016. kiállítás (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Több mint 35.000 vendég látogatott ki a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba, ahol immár 39. alkalommal rendezték meg az Utazás kiállítást. Az ország legnagyobb turisztikai seregszemléjén március 3–6. között 28 ország 399 kiállítója vett részt.

Városunk idén 17. alkalommal mutatta be attrakcióit ezúttal is egy 16m2-es önálló sarokstandon. Az Észak-magyarországi régióból városunkon kívül Bogács jelent meg önálló 12 m2-es standdal, a többi – tőlünk akár nagyobb – város csak pultokat bérelt a megjelenéshez. A falakon elhelyezett nagyméretű képek jól reprezentálták a város vonzerőinek sokszínűségét. A hímzés és a fürdő mellett múzeumainkra és rendezvényeinkre vonatkozó képek is megjelentek a dekorációban. Idén is számos érdeklődő járt csodájára a kézzel festett matyó tárgyaló asztalnak és székeknek.


Városunk standján folyamatos volt az érdeklődés, leginkább a szállások akciós csomagajánlatai, a fürdő, valamint a népművészet és az ahhoz kapcsolódó látnivalók, rendezvények iránt. A város és a fürdő új kiadványai mellett igen népszerű volt a városi nagyrendezvényekből összeállított szórólap is. Sok érdeklődőt csábított a standhoz a Matyóföldi totó, melyet 400 vendég töltött ki, valamint népszerűek voltak a város és fürdő logójával ellátott reklámajándékok is.
A kiállításra ellátogatott városunk alpolgármestere, valamint a VG Zrt. vezérigazgatója és számos helyi lakos is, akik elismerően nyilatkoztak a kiállítási megjelenésről. A részvétel Matyóföldi Idegenforgalmi Egyesület szervezésében Mezőkövesd Város Önkormányzata és a VG Zrt. támogatásával valósult meg.

Lázárné Csirmaz Henriett
elnök
Matyóföldi Idegenforgalmi Egyesület

Kapcsolódó hírek