Ugrás a tartalomhoz

Leszek az özvegyed (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Saul O’ Hara – Leszek az özvegyed című komédiáját nézhették meg a színházkedvelők március 17-én a Közösségi Házban. A felnőtt színházbérlet 4. előadását az Éless-Szín vitte színpadra.

Az Éless Béla által rendezett két felvonásos krimikomédia a nyugdíj előtt álló Cambell felügyelő két lezáratlan gyilkossági ügyének történetét dolgozta fel. A neves felügyelő, akit a műben Éless Béla alakított, évtizedek óta azon fáradozott, hogy a két esetet felgöngyölítse és a két vélt elkövetőt börtönbe zárhassa. Az egyik esetben egy férfi, Brocklesby ezredes (Kertész Péter) hat felesége halt meg furcsa, balesetnek tűnő körülmények között, a másik ügynél pedig a nő, Lydia Barbent (Papadimitriu Athina) férjei hunytak el „véletlen balesetekben”. Bizonyíték hiányában azonban a felügyelő nem tudott rájuk bizonyítani semmit. A történet fordulópontját a nyomozó körmönfont lépése adta, amikor az ezredest és az özvegyasszonyt megismertette egymással, akik össze is kötötték az életüket. Ezt követően a nézők rendkívül izgalmas végkifejletre számíthattak.
Az évad felnőtt színházbérletének 5. előadásaként a Körúti Színház produkcióját, az Én és a kisöcsém című zenés bohózatot nézhetik meg az érdeklődők április 7-én 18 órától a Közösségi Házban.

M. Zs.

Kapcsolódó hírek