Ugrás a tartalomhoz

Tavaszköszöntő gála (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

A tavaszt, a természet ébredését idéző dallamok csendültek fel a zeneiskola Tavaszköszöntő Jótékonysági Gáláján április 15-én.

Városunk zeneiskolája az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megszervezte Tavaszköszöntő Jótékonysági Estjét, amely során a növendékek és az iskola művésztanárai léptek színpadra. Az esemény elején Mozerné Horga Stefánia mondott köszöntőt, kiemelte, hogy ez az egyik olyan nagyobb rendezvény, amelyen az iskola diákjai bemutatkozhatnak a nagyközönség előtt.
A majdnem háromórás gála első részében olyan művek hangzottak el, amelyeknek a témája a tavasz volt. A gyerekek egyéni és csoportos produkciókban mutathatták be zenei tudásukat. Hallhattunk például énekes előadást, valamint zongora-, furulya, cselló és számos más hangszeres darabot is.
Az est második részében pedig közismert filmek, mint például a Star Wars és a Karib-tenger kalózai zenéi csendültek fel, amelyeket a gyerekek jelmezben adtak elő.
A zenés est mellett a Közösségi Ház előterében az intézmény képzőművészeti növendékei által készített alkotásokban gyönyörködhettünk.

M. Zs.

Kapcsolódó hírek