Ugrás a tartalomhoz

Jubileumi forgatag (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Színpadi előadásokkal, életmód-tanácsadással és egészségügyi vizsgálatokkal várták a látogatókat a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben május 1-jén.

A Mezőkövesdi Civil Szövetség Egyesület immár 10. alkalommal szervezte meg a Civil Forgatagot a majálishoz kapcsolódóan. A fürdőben városunk civil szervezetei mutatkoztak be. A Mezőkövesdi Hangstúdió tagjainak előadása után a Matyó Nagymama Klub Egyesület vidám műsorát nézhették meg az érdeklődők. Emellett fellépett a Pro Urbe-díjas Mezőkövesd Város Fúvószenekara és a Twister Majorette Csoport tagjai, majd Tóth Mariann, a Mezőkövesdi Színészeti Egyesület tagja énekelt. A Matyó Népművészeti Egyesület néptánccsoportjainak előadását a Sirtaki Görög Táncegyüttes produkciója, valamint a Mezőkövesdi Színészeti Egyesület vidám vásári komédiája követte. A programot matyó divatbemutató zárta.
A sátrakban, kézműves foglalkozásokkal, az egészséges életmóddal, ezen belül a táplálkozással kapcsolatban tájékozódhattak az érdeklődők, valamint egészségügyi állapotfelméréseket, például vérnyomás- és testzsírmérést végeztek. A hagyományokhoz híven a rendezvényen bográcsos ételeket készítettek a szervezetek, cégek és baráti társaságok.

B. K.

Kapcsolódó hírek