hu en de pl
ma 2020. június 5. (péntek) 01:46 Fatime, Fatima névnapja van

Frőhlich döntött a Pancho Arénában

Frőhlich Roland 84.percben szerzett találatával megszerezte csapatunk a három pontot a Budaörs ellen.


Budaörs SC 1924 – Mezőkövesd Zsóry FC: 0-1 (0-0)
Felcsút, Pancho Aréna, 300 néző, vezette: Szabó Zsolt (Erős G., Farkas B.)

Budaörs: Szentpéteri – Horváth L., Gál, Hegedűs J., Lajer, Sajbán Miklós, Csobánki Á., Csillag, Sajbán M. (Menyhárt 66.), Papp, Szabó. Vezetőedző: Miskei Attila

Mezőkövesd Zsóry: Dombó – Fótyik, Szeles, Devecseri, Vági, Szatmári, Hegedűs D., Frőhlich (Orosz M. 86.), Tóth B., Molnár (Sós B. 51.), Nicorec (Heffler 71.). Vezetőedző: Pintér Attila

Gólszerző: Frőhlich (84.)

Piros lap: Szabó V. (89.)

A mieink kezdtek a kapura veszélyesebben, hiszen az első tíz percben kétszer is Fótyik-lövést kellett hárítania Szentpéterinek. Csapatunk továbbra is intenzíven támadott a vezetés mihamarabbi megszerzéséért, de az első negyedóra végén Tóth Bence közelről hibázott. A huszadik percben aztán Sajbán kapott jó indítást, de Dombóba lőtt, a kipattanót pedig Csillag jócskán az üres kövesdi kapu fölé lőtte, így már akár ők is előnyhöz juthattak volna. Tíz perc múlva ismét Tóth lábában maradt a gól, majd Szentpéteri egy szabadrúgást is kivédett. Nem sokkal a szünet előtt gólt szereztek a budaörsiek, de Hegedűs hiába talált be Csillag szabadrúgása után, egy játékostársa lesen állt, s emiatt érvénytelenítették a gólt. A lefújás előtt még nekünk akadt ziccerünk, de a budaörsi kapus ismét a helyén volt.
A második félidő elején nem forogtak veszélyben a kapuk, habár mindkét csapat pontrúgások után igyekezett veszélyes szituációkat teremteni, de tíz perc elteltével mi szerezhettünk volna vezetést, de közelről hibáztunk. A 61. percben Csillag cselezte be magát a 16-oson belülre, lövését viszont védte Dombó. A túloldalon Fótyik próbálkozása kevéssel kerülte el a kaput, de ziccert hibáztak a budaörsiek is. Az utolsó húsz percet megnyomták a mieink, Nicorec és Frőhlich egyszer-egyszer a 16-oson belül is elesett, de büntető nem járt egyikért sem. A 83. percben aztán szabadrúgáshoz jutottunk a hazaiak kapujától 21 méterre. A kapu előtti kavarodást végül Frőhlich zárta le, 15 méterről lőtt a hálóba, megszerezve a vezetést csapatunknak. A folytatásban már komoly gólszerzési lehetőség nem akadt, de az utolsó percben Szabó Viktort kiállították a Tóth Bence elleni szabálytalansága miatt.

Miskei Attila értékelése: Egy nagyon jó csapat ellen mindent megpróbáltunk az eredményességért. Jól játszott az ellenfelünk és egy jól eltalált lövés eldöntötte a három pont sorsát. Gratulálok!

Pintér Attila értékelése:
Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, volt, amikor az ellenfél kapusa bravúrral védett, volt, amikor mi hibáztunk. Most az volt a lényeg, hogy megszerezzük a győzelmet.

Forrás: mezokovesdzsory.huVissza

 

 


Weboldalkészítés