Ugrás a tartalomhoz

Közösségvezérelt helyi fejlesztések tervezés

Mezőkövesd hírei

 A Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretében megjelent a TOP-7.1.1-16 „Kulturális és közösségi terek infrastrukturális fejlesztése és helyi közösségszervezés a városi helyi fejlesztési stratégiához kapcsolódva” című pályázati felhívás,

 melyhez kapcsolódóan a 2014-2020-as európai uniós tervezési időszak városunkra vonatkozó Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiát (HKFS) 2016. június 30-ig szükséges benyújtani a Pályázati felhívás kiírója részére. A pályázati felhívást megtekintheti a https://www.palyazat.gov.hu/top-711-16-kulturlis-s-kzssgi-terek-infrastrukturlis-fejlesztse-s-helyi-kzssgszervezs-a-vrosi-helyi-fejlesztsi-stratgihoz-kapcsoldva címen.

A stratégia elkészítése kapcsán megkezdtük a stratégia keretében a 2017–2020-as időszakban megvalósítandó fejlesztési elképzelések, projektötletek gyűjtését, rendszerezését! A tervezési munkában számítunk valamennyi városi lakos, érdekelt személy/szervezet aktív közreműködésére, véleményformálására!
A pályázati felhívás infrastrukturális fejlesztések megvalósítására (kulturális, közösségi terek kialakítása), eszközbeszerzésre, valamint közösségi, kulturális programok, akciók megvalósítására is lehetőséget kínál.
Kérjük, a stratégia kapcsán javaslatát, hozzászólását 2016. június 20-ig írja meg a polgarmester@mezokovesd.hu címre. 

Tisztelettel:
Dr. Fekete Zoltán polgármester
Mezőkövesd Város Önkormányzata

Kapcsolódó hírek