Ugrás a tartalomhoz

Döntetlen a Kisvárdával – Elkészült a menetrend (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Mezőkövesd Zsóry FC – Kisvárda Master Good 0-0

Gól nélküli döntetlent játszott a Mezőkövesd Zsóry FC felnőtt csapata a Kisvárda ellen rendezett felkészülési találkozón. Elkészült az OTP Bank Liga első öt fordulójának pontos időbeosztása.
Csapatunk a nyitófordulóban július 16-án, szombaton 18 órakor a Gyirmótot fogadja.

A Merkantil Bank Ligában szereplő szabolcsi gárdával találkozott Pintér Attila együttese július 6-án. A 2x60 perces összecsapás első félidejében több új és próbajátékon lévő labdarúgó lépett pályára, így ott volt a gyepen például Tujvel, Egerszegi, Gohér, Pauljevics és Strestik is. Az első felvonásban jobbára a két 16-os között pattogott a labda, helyzetekig ritkán jutottak el a felek. A 22. percben Strestik ígéretes távoli lövése ment kevéssel a kapu fölé, míg a 39. percben Sós hibázott, nagy helyzetben rosszul találta el a labdát, így Ivancsicsnak nem kellett játékba avatkoznia.
Öt perccel később a túloldalon Rajzi bólintott jó helyzetben a jobb sarok mellé.

HAZAI FÖLÉNY
A szünetben sort cserélt Pintér Attila, ennek eredményeként megélénkült a játék. Fordulás után közvetlenül előbb Orosz remek távoli lövése vágódott szögletre a védőkről, egy perccel később pedig Baracskai próbálkozását tisztázták ugyancsak szögletre a kisvárdai játékosok. A 77. percben előbb szabadrúgásból veszélyeztettünk, majd Nicorec is közel járt a gólszerzéshez, de nem sikerült betalálni. A 88. percben Baracskai ravasz lövését védte szépen a szabolcsiak kapusa, aki 10 perccel később Heffler 23 méteres szabadrúgását is hatástalanította. Három perccel ezután Heffler szabadrúgását Molnár válthatta volna gólra, de centikkel célt tévesztett. A 108. percben ismét Heffler előkészítését követően került helyzetbe Molnár, aki ezúttal fejjel csúsztatott a kapu mellé, így gól nélkül zárult a felkészülési mérkőzés.
Labdarúgóink legközelebb a Szatmárnémeti együttesével találkoznak július 9-én. Az edzőmeccs szombaton 18 órakor kezdődik a Városi Stadionban.

MENETREND Együttesünk az OTP Bank nyitófordulójában a Gyirmótot látja vendégül július 16-án 18 órától. Az újoncok csatáját követően két idegenbeli összecsapás következik előbb Sopronban a Haladással, majd Dunaújvárosban az MTK-val meccselnek Molnárék, utóbbi meccset vasárnap rendezik meg. A megyei presztízsrangadót szeptember közepén játssza majd le csapatunk Diósgyőrben. Együttesünk 2016-ban összesen 19 bajnoki mérkőzésen lép majd pályára.

B. K.

Mezőkövesd Zsóry FC bajnoki menetrendje az OTP Bank Ligában 2016-ban

07.16. (szombat) 18.00: Mezőkövesd Zsóry FC – Gyirmót FC Győr
07.23. (szombat) 18.00: Szombathelyi Swietelsky Haladás –  Mezőkövesd Zsóry FC
07.31. (vasárnap) 18.00: MTK Budapest –  Mezőkövesd Zsóry FC
08.07.  (szombat) 18.00: Mezőkövesd Zsóry FC – DVSC-TEVA
08.13. (szombat) 18.00: Videoton FC –  Mezőkövesd Zsóry FC
08.21. Mezőkövesd Zsóry FC – Újpest FC
08.27. FTC –  Mezőkövesd Zsóry FC
09.10. Mezőkövesd Zsóry FC – Budapest Honvéd
09.17. Diósgyőr FC –  Mezőkövesd Zsóry FC
09.21. Mezőkövesd Zsóry FC – Paksi FC
09.24. Vasas FC – Mezőkövesd Zsóry FC
10.15. Gyirmót FC –  Mezőkövesd Zsóry FC
10.22. Mezőkövesd Zsóry FC – Szombathelyi Swietelsky Haladás
10.29. Mezőkövesd Zsóry FC – MTK Budapest
11.05. DVSC-TEVA –  Mezőkövesd Zsóry FC
11.19. Mezőkövesd Zsóry FC – Videoton FC
11.26. Újpest FC –  Mezőkövesd Zsóry FC
12.03. Mezőkövesd Zsóry FC – FTC
12.10. Budapest Honvéd –  Mezőkövesd Zsóry FC

A felkészülési mérkőzés jegyzőkönyve:

Mezőkövesd Zsóry FC – Kisvárda Master Good 0-0
Mezőkövesd, 350 néző, vezette: Kátai G.
Mezőkövesd I.félidő: Tujvel (Dombó) – Vági, Szeles, Devecseri, Gohér, Egerszegi, Tóth B., Bacelic-Grgic, Pauljevic, Strestik, Sós.
II.félidő: Dombó (Czuczi) – Polényi, Hudák, Dvorschák, Fótyik, Hegedűs, Nicorec, Baracskai, Orosz, Frőhlich, Molnár.
Vezetőedző: Pintér Attila
Kisvárda: Ivancsics (Lékai) – Izing (Szabó R.), Papucsek (Hidi), Vermes (Kornutyak), Vári (Lukács R.), Lucas (Fodor), Délczeg, Erős (Minczér), Szabó P. (Bartos), Rajczi (Karacs), Cseri (Lengyel).
Vezetőedző: Révész Attila

Kapcsolódó hírek