Ugrás a tartalomhoz

Sikeres évet remélnek (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

A tervek és célok mellett az új játékosokkal is megismerkedhettek a drukkerek a Mezőkövesd Zsóry által július 15-én rendezett szurkolói ankéton.

A Városi Stadion új sajtószobájában Hagyacki József, a Mezőkövesd Zsóry FC ügyvezető elnöke ismertette a klub céljait. Elmondta, a feljutást kiharcoló csapat játékoskerete alaposan kicserélődött, hiszen kilenc játékos távozott, ezzel szemben tíz focista érkezett Mezőkövesdre. Reményét fejezte ki, hogy a csapat sikeresen és eredményesen fog szerepleni az élvonalban.
Pintér Attila vezetőedző elsőként köszönetet mondott a klub vezetőinek, támogatóinak, szurkolóinak és a szakmai stáb tagjainak, hiszen segítségük nélkül nem sikerült volna kivívni a feljutást. Emellett a klubtól távozó játékosoknak is köszönetet mondott a célok eléréséhez nyújtott munkájukért.
A szakember hangsúlyozta, hogy idén a bennmaradás kiharcolása a csapat célja. Kiemelte, hogy a keretet sikerült rutinos és minőségi labdarúgókkal megerősíteni, akik nagy segítséget jelenthetnek ennek elérésében. Hozzátette, hogy 1-2 játékost még szeretnének igazolni nyáron, ha nem sikerül, akkor a jelenlegi kerettel vágnak neki az őszi szezonnak. A szurkolókkal kapcsolatban elmondta, idén is nagy szükség lesz a buzdításukra, mert a drukkerek segítségével gyorsabban át tudnak lendülni egy-egy nehezebb időszakon. Ezt követően bemutatta a csapat új labdarúgóit, köztük a legfrissebb szerzeményt Czuczi Mártont, a Honvéd akadémiáján nevelkedett tehetséges kapust, aki tavasszal Szigetszentmiklóson védett. Az ankétról az új játékosok közül egyedül Tarmo Kink hiányzott, aki az ankét előtti napon megbetegedett.

A szurkolók támogatásukról biztosították a klub vezetőit és játékosait. A focistáktól azt kérték, hogy idén is tegyenek meg mindent a csapat eredményes szereplésért, továbbá pályafutásukhoz sok sikert kívántak.
Az ankét végén Hagyacki József ügyvezető elnök, Bocsi Anna ügyvezető igazgató és Pintér Attila vezetőedző irányításával a szurkolók megtekintették a stadion főépületét, köztük az öltözőket, valamint a VIP helyiséget is.

B. K.

Kapcsolódó hírek