hu en de pl
ma 2021. január 22. (péntek) 09:59 Vince, Artúr névnapja van

Tanuszoda: hamarosan (videóval frissítve)

Folyamatosan épül el a tanuszoda, tudtuk meg ifj. Szilvási Andrástól, a kivitelezést végző cég ügyvezetőjétől. A gépházban már burkolnak, a két medencetest szerkezete is nemsokára elkészül.


A 400 millió forintos kormányzati támogatás segítségével megépülő sportlétesítmény építését az alépítmény, azaz a gépház kialakításával kezdték el. Itt kapnak majd helyet a különböző vízgépészeti, víztechnológiai berendezések. Ezután a két medencetest, valamint a fal- és a tetőszerkezet épül meg.
– Az alépítmény, a gépház szerkezete elkészült. Jelenleg az alépítmény burkolását, a vízgépészeti berendezések beszerelését, valamint az elektromos hálózat szerelvényezését végezzük. Emellett a gyerekmedence szerkezete is elnyerte végső formáját, itt már a falazási munkát végezzük, valamint építjük a nagy medencetest oldalfalait – ismertette az építkezés jelenlegi állását ifj. Szilvási András, a Szilvási Építő Kft. ügyvezetője. 
A beruházás keretében a kollégium épületében kialakították az öltözőket, vizesblokkokat, valamint leburkolták a falakat. Jelenleg szerelvényeznek. A létesítmény ezen része 2-3 héten belül teljesen elkészül.
M. Zs.
Vissza

 

 

 

 

 

 


Weboldalkészítés