Ugrás a tartalomhoz

Döntetlen Vácon

Mezőkövesd hírei

Váci KSE – Mezőkövesdi KC 26-26 (11-12)

Értékes pontot szerzett Vácon városunk felnőtt csapata. Kézilabdázóink hosszú idő után elmozdultak a tabella utolsó helyéről. (Fotó: mezokovesdikc.hu)

A K&H férfi kézilabda liga 10. fordulójában nagyon fontos mérkőzés várt Molnár Ferenc csapatára, ugyanis kéziseink a közvetlen rivális Vác otthonában vizitáltak november 20-án.

SZOROS MÉRKőZÉS A találkozó első két gólját csapatunk szerezte, és ugyan ezt követően egyenlítettek a hazaiak, a folytatásban ismét az MKC játszott hatékonyabban. Csapatunk Radnic találatával 5-2-re vezetett a 10. percben és az előnyt hosszú ideig sikerült megőrizni. A házigazdák a hajrá előtt ledolgozták hátrányukat és a csapatok egészen a szünetig fej-fej mellett haladtak.
Fordulás után újra a Molnár-fiúk vették át az irányítást és ha szűken is, de folyamatosan lépéselőnyben voltak az első tíz percben. A játék képe ezután sem változott a két csapat gyakorlatilag végig együtt haladt. Az összecsapás végül annak ellenére pontosztozkodással zárult, hogy a váciak mindössze kétszer, 9-8-nál és 20-19-nél álltak jobban csapatunknál.

FELJEBB LÉPTEK A Mezőkövesd majdnem két hónap után szerzett ismét pontot a bajnokságban és 3 egységgel jelenleg a 13. helyen áll a tabellán. Együttesünk legközelebb hazai környezetben lép parkettre, amikor is a Komló érkezik majd városunkba. Az összecsapás november 26-án, szombaton 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban.
B. K.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Váci KSE – Mezőkövesdi KC 26–26 (11–12)
Vác, 250 néző. V: Nagy, Túróczy
Vác: Drisszi – Vasics 4, Csicsikalo 6 (1), Törteli 2, Topics 1, Koller 3, Popovics 8 (4). Csere: Vitáris, Ulicsinyi (kapusok), Pavlovics, Tyiskov 1, Lendvay, Ménfői 1, Császár F. Vezetőedző: Zsiga Gyula
MKC: Kovács J. – Vaskó 1, Vukics 1, Trivkovics, Grünfelder 1, Szelvaszjuk 5, Szepesi 3 (1). Csere: Holló B. (k), Grigorjev 5, Lókodi 2, Radnics 8, Kovács B., Kiss R. Vezetőedző: Molnár Ferenc
Kiállítások: –, ill. 8 perc
Hétméteresek: 6/5, ill. 1/1

Kapcsolódó hírek