Ugrás a tartalomhoz

Vereség Orosházán (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Orosházi FKSE-Linamar – Mezőkövesdi KC 35-28 (17-15)

Elszenvedte első vereségét a Liga Kupában városunk felnőtt csapata. Együttesünk gólzáporos mérkőzésen maradt alul az Orosháza vendégeként. (Fotó: Kecskeméti Krisztina – OrosCafé.hu)

 
 
Jól kezdődött a január 24-én lejátszott összecsapás, az MKC egészen a játékrész derekáig vezetett. A hazaiak ekkor egy 3-0-ás sorozattal megfordították az eredményt és az előnyt egészen a szünetig meg is őrizték. 
A második játékrészben főként Milas és Komporály vezérletével 6-7 gólos fórra tett szert a viharsarki gárda. Az MKC a hajrához közeledve ugyan négy gólra felzárkózott, de Buday Dániel csapata a záró periódusban visszaállította a hét gólos különbséget.

TOVÁBBJUTÓ HELYEN Kézilabdázóink továbbra is holtversenyben, 9-9 ponttal állnak a Váccal, az Orosháza 6, a Cegléd 4, a PLER-Budapest pedig pont nélkül áll. 
Csapatunk legközelebb január 27-én, pénteken 18 órától az Orosházát látja vendégül a Városi Sportcsarnokban.
B. K.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Orosházi FKSE-Linamar - Mezőkövesdi KC 35-28 (17-15)
Orosháza, 100 néző, vezette: Babicz, Haskó
OFKSE: Herjeczki — Pásztor 2, Németh G. 2, Srsen, Milas 6, Antal 7, Tárkányi 3. Csere: Miklós (k), Morva 1, Radojevics 1, Knezevics 4 (1), Ferenczi 2, Döme, Komporály 4, Bella, Németh L. 3. Vezetőedző: Buday Dániel
MKC: Holló B. — Vaskó, Grigorjev 4, Radnics 7, Szelvaszjuk 3, Lókodi 4, Szepesi 4 (2). Csere: Kovács J. (k), Pordán G., Kiss R. 1 (1), Grünfelder, Vukics 2, Rozmán, Kovács B. 3. Vezetőedző: Janó Pál
Hetesek: 1/1, ill. 5/3
Kiállítás: 8, ill. 4 perc

Kapcsolódó hírek