Ugrás a tartalomhoz

Harmadik és ötödik helyen az országos snowboard-versenyeken

Mezőkövesd hírei

Az elmúlt hetekben Sátoraljaújhelyen és Kékestetőn is rendeztek országos sí- és snowboard-versenyeket a Belügyminisztérium, illetve a Katasztrófavédelem munkatársai részére.

Ezeken több mezőkövesdi is indult, közülük Csörgő Gábor érte el a legjobb eredményeket, hiszen Sátoraljaújhelyen, a Belügyminisztérium XXII. Országos Meghívásos Sí- és Snowboard Versenyén ötödik lett a snowboardosok között, míg a 2017. évi Téli Sportnapok és a Tűzoltó Síversenyen, amelyet a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület rendezett, bronzérmet szerzett a Kékestetőn.
– A sátoraljaújhelyi versenyen vegyesen indultak katasztrófavédők, rendőrök, büntetés-végrehajtási dolgozók. Sajnos ott nem volt annyira jó a pálya, jeges volt és a síelők után indultunk, itt ötödik lettem. A Kékestetőn egész napos program volt, lehetett gyakorolni, a versenyt pedig este, kivilágított pályán rendezték. Két futam volt a nehéz szlalomversenyben, s a két csúszás közül a jobb időeredményt vették figyelembe, ez alapján alakult ki a sorrend – mesélt a viadalokról Csörgő Gábor, aki elárulta azt is, hogy többnyire a második futamban érték el a jobb időt.
Sátoraljaújhelyen a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók közül Pécsi János is indult, s kilencedik helyen zárt, míg a Kékesen rendezett versenyen Cseh Gergő és Bodnár László is ott volt a mezőnyben. 

T. B.

Kapcsolódó hírek