hu en de pl
ma 2020. február 19. (szerda) 09:33 Zsuzsanna névnapja van

Közeleg a rajt

Keddtől hazai környezetben folytatja felkészülését a Mezőkövesd Zsóry FC felnőtt csapata. Labdarúgóink jövő hétvégén már tétmérkőzésen lépnek majd pályára.


Együttesünk január 17-e és 28-a között a ciprusi Ayia Napa városában edzőtáborozott, ahol Sivic Tomislav vezetőedző irányításával dolgoztak.
– Minden feltétel adott volt, az eltervezett feladatokat 100%-osan el tudtuk végezni. Nagyon elégedett vagyok, a játékosok is partnerek voltak. Azt mondhatom, hogy minden szempontból sikeres volt az edzőtábor – mondta összegzésként a szakember.
Együttesünk 11 nap alatt három edzőmérkőzést játszott, a román első osztályú Kolozsvártól 4-1-re, az ukrán élvonalban szereplő FC Zirka ellen 2-1-re kikapott, viszont a ciprusi első ligás FC Karmiotissát 3-0-ra legyőzte. A szakember elmondta, a csapat mind a három találkozón jó teljesítményt nyújtott.
– Egyre jobb a csapat játéka, más rendszerben játszunk, más kérések és elvárások vannak, amit a játékosok szépen lassan elsajátítanak. Úgy gondolom, hogy szép focit fogunk majd játszani, bízom benne, hogy sikeresek és eredményesek leszünk – fejezte ki reményét a vezetőedző.

A KERET A játékoskeretről elmondta, várható még mozgás, mert vannak olyan focisták, akiknek nem fekszik az új játékstílus, így ők várhatóan máshol folytatják tavasszal. A szakember Patrick Mevoungou és Frőhlich Roland mellett Mihailo Milutinovicsot említette meg lehetséges távozóként. Érkező oldalon egy cseh élvonalban futballozó szlovák védekező középpályás leigazolása szerepel, akivel napokon belül megállapodhat a klub. 

KUPAMECCSRE HANGOLNAK Együttesünkre most szombaton újabb erőfelmérő vár. A szlovák második ligás Lokomotiv Kassa elleni hazai edzőmérkőzés február 4-én, 13 órakor kezdődik.
A Mezőkövesd Zsóry egy héttel később már tétmérkőzést játszik, ugyanis február 11-én, 14 órától a Gyirmót FC Győrt látja vendégül a Magyar Kupában.
B. K.


Vissza

*

Webkamera: Kavicsos-tó
és SzabadidőparkVLC Media Player letöltése

 


Weboldalkészítés