Ugrás a tartalomhoz

Legyőzte a Debrecent a Mezőkövesd Zsóry

Mezőkövesd hírei

Öt bajnoki mérkőzés után ismét győzött a Mezőkövesd Zsóry együttese, s őrzi nyolcadik helyét a tabellán. (Fotó: mezokovesdzsory.hu)

Mezőkövesd Zsóry FC – Debreceni VSC 2-1 (1-0)
Mezőkövesd, 1390 néző, vezette: Vad II.

Mezőkövesd Zsóry: Tujvel – Pauljevics, Hudák, Szeles, Dinjar (Bacselics-Grgics 53.), Egerszegi, Tóth B., Gohér, Sós (Baracskai 63.), Veszelinovic (Strestík 72.), Molnár G. Vezetőedző: Tomiszlav Szivics

DVSC: Danilovics – Jovanovics (Osváth 74.), Szatmári, Mészáros, Ferenczi, Szekulics (Handzsics 46.), Filip, Tőzsér – Feltcher (Könyves 63.), Szuk, Holman. Vezetőedző: Leonel Pontes
Gólszerzők: Veszelinovics (7.), Baracskai (79.) ill. Tőzsér (83.)

Érvénytelen kövesdi góllal indult a Debrecen elleni találkozó, de az első érvényes találatra sem kellett sokáig várni, s a hetedik percben Veszelinovics szerezte meg első bajnoki gólját Sós beadása után. A következő hosszú időszakban a debreceniek lövései lekerülték a kaput, a mieinket pedig többször lesen állították meg. A 34. percben Szuk fejese volt a debreceniek első nagy gólszerzési lehetősége, míg a hajrában Sós hagyott ki ziccert közelről.
A második játékrész tizedik perce környékén élénkült meg a találkozó, előbb Szuk fejelt, majd a túloldalon Sós Bence, illetve Egerszegi Tamás tornáztatta meg a kapust. Tujvelt is megdolgoztatták távoli lövésekkel, gólt azonban mi szereztünk, a két csere, Strestík és Baracskai hozták össze a második kövesdi találatot a 79. percben. A vendégek a 83. percben Tőzsér megpattanó szabadrúgásából szépítettek, de több találat már nem esett. A Mezőkövesd Zsóry 34 ponttal nyolcadik az OTP Bank Ligában. 

T. B.

Kapcsolódó hírek