Ugrás a tartalomhoz

Ferrarik és forma autó a repülőtéren

Mezőkövesd hírei

Esővel indult, végül igen kellemes időben találkozhattak az autók iránt rajongók a repülőtéren, a negyedik Tour de Racen.

Idén második, összességében a negyedik alkalommal rendezték meg a Tour de Race autós fesztivált a mezőkövesdi repülőtéren. Ismét sok volt az érdeklődő, bár a nap esővel indult, később hét ágra sütött a nap, így mindenkinek felhőtlen szórakozásban lehetett része. Több pályán is zajlottak az események, folytatódott az országos drift bajnokság street sorozata, volt gyorsulási verseny, valamint szlalompálya is. Ellátogattak a reptérre a bogácsi kamionos találkozó résztvevői is, s a monstrumok is végigszáguldottak a pályán, addig gyorsulva, míg az elektronika engedte.
A nap sztárjai a Ferrarik és a formula 3-as autó voltak, gyorsultak is egymás ellen, amelyben a versenyautó bizonyult jobbnak, a végén pedig egy kis bemutatót is tartott a pilóta. Természetesen nem maradhattak el az autós rendezvények kötelező számai, a hangnyomás-mérés és az autós szépségverseny sem, utóbbiban egy kakukktojás is indult, nagy közönségsikert aratva.

Kapcsolódó hírek