Ugrás a tartalomhoz

Vácról érkezett az új edző (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Szabados György lett a Mezőkövesd-Zsóry SE felnőtt labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A szakember a Dunakanyar-Vác együttesének kispadját hagyta ott a kövesdiek invitálásáért.

A Ness Hungary NB II. Keleti csoportjának 5. helyén álló csapatunk szakmai munkáját három és féléven keresztül Huszák Géza irányította. A szakember vezetésével ragyogó eredményeket értek el Vámosiék. Labdarúgóink egyebek mellett NB III-as bajnoki címet ünnepelhettek, majd újonc csapatként az előkelő 5. helyen zártak a másodosztályban. Elekék a tavalyi évet ezüstérmes pozícióban zárták és ezzel sporttörténelmi sikert értek el. Együttesünk ebben az évben három győzelemmel kezdte a bajnokságot, majd egy vereség és három döntetlen következett, így csapatunk jelenleg 5. helyen áll a tabellán 12 ponttal. Csapatunk vezetőedzője a Vác ellen idegenben elért 1-1-es döntetlent követően mondott le a posztjáról. Huszák Géza döntését a klub vezetősége elfogadta.

A nagy múltú dunaparti gárda Szabados György vezetésével a 4. pozícióban zárta a 2010-2011-es NB II-es bajnokságot. A fiatal váci csapat a 3. helyen végző Nyíregyházával azonos pontszámmal (60 pont) fejezte be szereplését. A piros-kékeket kis híján dobogóra navigáló szakembert tavaly az Év Edzőjének választották meg a Keleti csoportban az MLSZ illetékesei. Szabados György kinevezésének egyik érdekessége, hogy egy héttel ezelőtt még ellenfélként térképezhette fel a mieinket, míg mostantól a kövesdi sikerekért fog dolgozni. A szakemberrel a bajnokság végéig állapodott meg a vezetőség.

Kapcsolódó hírek