Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. december 11. (hétfő) 20:01 rpd, rpdina névnapja van
 
Rendőrségi hírek

Autóból lopott

Egy mezőkeresztesi férfit hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök, az általa eltulajdonított fényképezőgépet pedig visszaszolgáltatták az önkormányzatnak.

 

 


A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 18 éves férfival szemben.
A gyanúsított 2018. január 15-én 18.30 óra körül egy Mezőkeresztesen parkoló gépjárműből tulajdonított el több táskát, melyben személyes iratok, készpénz, kéziszerszámok és egy fényképezőgép volt.

A rendőrök néhány nap alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert, akinél házkutatást, majd lefoglalást tartottak.
A gyanúsított részletes beismerő vallomást tett.
Az eltulajdonított fényképezőgépet a rendőrség visszaszolgáltatta az önkormányzat részére.
 
 
Holtan talált nő Mezőnyárádon
 
Az asszony halálát a megalapozott gyanú szerint az élettársa okozta,
akit a rendőrök előállítottak.
Mezőnyárádon, 2018. január 23-án az esti órákban otthonában holtan találtak egy 71 éves nőt. Az esettel kapcsolatban megkezdődött szemle során megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a nő halálát az élettársa okozta.
A rendőrök a 83 éves férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították és emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatják ki.
 
Mezőkövesdi Rendőrkapitányság
 


Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés