hu en de pl
ma 2020. január 19. (vasárnap) 04:07 Sára, Márió névnapja van

Polgármesteri köszöntés (videóval frissítve)

Dr. Fekete Zoltán polgármester köszöntötte a Serdülő Országos Bajnokságon kiválóan szereplő kövesdi sportolókat.

Mint arról korábban beszámoltunk nagyszerű teljesítményt nyújtottak a Mezőkövesd-Zsóry SE színeiben induló bokszolók az OB-n.


A kövesdi fiatalok közül Balogh Elemér a 6. helyen végzett, Nagy Ferenc bronzérmes lett, míg Paczók Erik országos bajnoki címet szerzett a Sárospatakon lebonyolított megmérettetésen.

Az MSE-Zsóry klubtermében október 17-én megrendezett ünnepi eseményen Dr. Fekete Zoltán mellett részt vett  Malatinszky Károly, az ökölvívók szakosztályvezetője és Tóth József edző. Városunk első embere többek között gratulált az ökölvívó szakosztály kiemelkedő eredményeihez. Dr. Fekete Zoltán a sportolók és a szakmai stáb tagjainak, valamint mindenkinek köszönetet mondott, aki segítséget nyújtott a sikeres szerepléshez. „Gratulálok a kiemelkedő eredményekhez, amely nemcsak nektek, illetve az egyesületnek, hanem a városnak is nagy dicsőség. Kívánom, hogy a jövőben is hasonlóan szép sikereket érjetek el a sportágban.”- mondta Dr. Fekete Zoltán. 

Városunk első embere a köszöntés végén egy-egy ajándékcsomagot adott át a bokszolóknak. 
Tóth József edző megköszönte a város vezetőjének a kitüntetett figyelmet, majd hozzáfűzte, hogy a jövőben is mindent meg fognak tenni azért, hogy minél több dicsőséget szerezzenek az egyesületnek és a városnak. Az ökölvívókra még jó néhány  verseny vár ebben az esztendőben. Az Ifjúsági Magyar Bajnokságot novemberben bonyolítják le, ahol Viszneki Istvánért szoríthatnak majd a kövesdi bokszbarátok.
„Köztudott, hogy Viszneki István magasan jegyzett ökölvívó volt, nemcsak Mezőkövesden, hanem országos szinten is. Sajnos a tavalyi évet nagyon ellazsálta és ez a ringben nyújtott teljesítményén is alaposan meglátszott. Az elmúlt hónapokban újra keményen dolgozott, de azt nem tudom megmondani, hogy mire lehet majd képes az OB-n. Véleményem szerint a 60 kg-osok mezőnye a legkiegyensúlyozottabb az Ifjúsági korosztályban, ezért nagyon nehéz lesz a dobogóra kerülni.” – zárta gondolatait Tóth József, a Mezőkövesd-Zsóry SE ökölvívó szakosztályának az edzője.

Az Ifjúsági Országos bajnokságot Kiskunhalason rendezik meg november 3-6-a között, míg a Férfi Felnőtt OB-nak Szombathely ad majd otthont december 7-től 10-ig.


Vissza

Webkamera: Kavicsos-tó
és SzabadidőparkVLC Media Player letöltése

 


Weboldalkészítés