Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. december 8. (péntek) 20:44 Mria névnapja van
 
Hivatalosan is átadták

Hivatalosan is átadták az új Piaccsarnokot és a megújult Közösségi Házat és Szent László teret október 21-én. 

Mezőkövesd Város Önkormányzatának „Vonzó és élhető városi környezet kialakítása Mezőkövesden” című, a Magyar Állam és az Európai Unió által támogatott pályázata révén épülhetett meg az elmúlt esztendőben a Piaccsarnok, valamint új külsőt kaphatott a Közösségi Ház és a Szent László-tér.

10 órai kezdettel a Piaccsarnokban gyűltek össze a meghívottak, ahol a matyó táncot követően dr. Fekete Zoltán polgármester mondott beszédet, amelyben kiemelte, hogy a létesítmény megépítésével, létrehozásával a település régi álma valósult meg. Ezt követően a kivitelezés menetét a Wiktori Kft. munkatársa, Bán Tibor mutatta be. Ezután dr. Berkes László plébános megáldotta és megszentelte az új Piaccsarnokot. Az átadó ceremónia zárásaként dr. Fekete Zoltán polgármester, a Wiktori Kft. képviseletében Farkas Zoltán és Szobonya Sándor, a Mezőkövesdi VG Zrt. vezérigazgatója átvágta a nemzeti színű szalagot. 

A program ezt követően 11 órától a Közösségi Háznál folytatódott, ahol Guba Viktória éneke után dr. Fekete Zoltán polgármester mondott köszöntőt, majd pedig a kivitelező cég képviselője ismertette a munkafolyamatokat. 
Az átadó beszédek után Dr. Medvegy János plébános megáldotta és megszentelte a megújult létesítményeket. Az ünnepség zárásaként dr. Fekete Zoltán polgármester, Szobonya Sándor vezérigazgató, Kazárné Kalber Nikolett ügyvezető igazgató és a kivitelező cég képviselője átvágta a nemzeti színű szalagot. A szalagátvágás után pedig megtekintették az új külsejű teret és a Közösségi Házat. 

Kapcsolódó képek:Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés