Ugrás a tartalomhoz

Piknikezett a Honvédelmi-és Rendvédelmi Klub tagsága

Mezőkövesd hírei

2018. május 29-én Kertész Gyula Hoór-völgye Horgász Egyesület vezetőjének jóvoltából piknikeztek a Honvédelmi-és Rendvédelmi Szervek Mezőkövesdi Nyugdíjas Klub tagjai a Bogács-Mezőkövesd közötti horgász tónál.

A napsütéses, kellemes szellővel megspékelt napon a városból kiszabadulva, korukból adódó nehézségeiket hátrahagyva jó hangulatban, nótázgatva telt el az a pár óra, mit együtt tölthettek. 
Kovács Mária nyugalmazott r. őrnagy kedves meghívásának eleget téve látogatta meg őket Szerencsi Árpád r. alezredes kapitányságvezető, aki az ízletes gulyás elfogyasztása után ismertetőt adott a rendőrség eredményeiről és a nehézségekről egyaránt. A szépkorú társaság megosztotta pozitív tapasztalatát a Mezőkövesd városban megjelenő kerékpáros rendőrökről, s hogy egyre gyakrabban tűnnek fel lakókörnyezetükben a járőrök. 
A kapitányságvezető örömmel fogadta a dicsérő szavakat, s biztosította a társaságot: a jövőben is meg fog ragadni minden alkalmat, mellyel Mezőkövesd városban fenntartható a közrend-közbiztonság, ill. megelőzhető az egyes bűncselekmény elkövetése. Kiemelte, hogy a mezőkövesdi Járási Ügyészség, Járásbíróság partner a rendőrség munkájában, így az elkövetők mielőbb megkapják méltó büntetésüket. 
Pár matyó nóta közös eléneklése után dr. Fekete Zoltán polgármester úr is megérkezett a lelkes kis csapathoz, s a vendéglátók igazán kitettek magukért! Kispál József főszakács gondoskodott az ételről és zeneszolgáltatásról, s a hölgyek finom pogácsával, kávéval kedveskedtek a vendégeknek és egymásnak.  
Jóleső érzés volt a mindennapos munkát megszakítva elbeszélgetni, tapasztalatot cserélni az idősebb korosztállyal, akiknek kijár a tisztelet és köszönet aktív tevékenységükért. Kívánunk nekik jó erőt, egészséget, s hogy humorukat, dalos kedvüket még sokáig élvezhessük!   

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság (J.)

Kapcsolódó hírek