Ugrás a tartalomhoz

Farkas Tibornét keresik

Mezőkövesd hírei

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 30 éves mezőkövesdi nő eltűnése ügyében. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 05010/9362/2018. ideiglenes számon körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat Farkas Tiborné eltűnése miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2018. augusztus 6-án 14 óra körül a Mezőkövesd Matyótáj Áruház előtti közterületről ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

 

Farkas Mária személyleírása: megközelítőleg 170 cm magasságú, normál testalkatú, sötét barna, hátközépig érő, egyenes haja van. Tetoválás látható a bal karján, a felkar és az alkar részen is, mely „Tibi - Annamária - Tibike” neveket tartalmaz, és rózsa motívumok vannak az egész karján, a lapockáján pedig egy lepkét ábrázoló tetoválás észlelhető. Utolsó ismert ruházata kék rövid ujjú felső, mely feliratos, ismeretlen márkájú és ehhez tartozó szoknya, szürke szandál, kisméretű fekete színű női táska volt.
 

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság (3400 Mezőkövesd, Egri u. 2.) kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hivatali munkaidőben hívja a 49/505-440-es telefonszámot. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó hírek