Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. szeptember 24. (vasárnap) 12:10 Gellrt, Mercdesz névnapja van
 
Tájékoztatás

A BMH Nonprofit Kft. 2019. márciusában indítja a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést.

 


A zöldhulladék gyűjtését 2019. március 4 – 2019. december 15. közötti időszakban kéthetente végezzük.

A zöldhulladékot az erre rendszeresített BMH Nonprofit Kft. logójával ellátott ZÖLDHULLADÉK GYűJTőZSÁK feliratú INGYENESEN BIZTOSÍTOTT zsákokban szállítjuk el, illetve azokon a településeken, ahol korábban volt erre a célra rendszeresített gyűjtőedény, úgy természetesen a továbbiakban ezen edények is rendelkezésre állnak a zöldhulladék gyűjtés céljára. 

A zsákokba, illetve gyűjtőedénybe helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fű, gyom, stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett.

Munkatársaink a nem kötegelt ágakat nem szállítják el!

Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a zsákokba és gyűjtőedényekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban és edényekben háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el.

Kérjük, a megtelt zsákokat és edényeket a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.

A zöldhulladék elszállításának időpontjairól honlapunkon a www.bmhnonprofit.hu oldalon a saját településüket kiválasztva a 2019. évi hulladéknaptárból tájékozódhatnak, egyéb információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk nyújt tájékoztatást.

Ügyfélszolgálat elérhetősége: 
Telefon: +36 21 3500 111

BMH Nonprofit Kft.


Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés