Ugrás a tartalomhoz

Gimnáziumi szalagavató (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

December 2-án rendezték meg a Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola végzős tanulóinak szalagavató ünnepségét. A középfokú oktatási intézmény egyik legrangosabb tradíciója, amelyet minden évben megrendeznek, a szalagavató ünnepség.

Ebben az évben 5 osztály, összesen 166 tanuló vett részt a jeles eseményen. A szalagavatóra minden osztály egy-egy közös énekkel, tánccal, valamint vicces műsorral készültek a végzős diákok.
Ez alkalommal sem maradhatott ki a műsorok közül a tanórákat felelevenítő, vicces jelenetek, amelyekben a diákok, illetve a tanárok szokásait parodizálták ki.
Az este talán legmeghatóbb mozzanata az osztályok közös énekei voltak. A szívhez szóló dalokat diavetítés kísérte, amelyben a tanulók kisgyermekkori, illetve aktuális fényképeit tekinthették meg a jelenlévő hozzátartozók.
A produkciók után Juhász Jánosné, az intézmény igazgatója mondott köszöntőt, amelyben a szalagavató jelentőségéről, valamint a hátralévő, a jövőt meghatározó feladatokról beszélt.
Az ünnepség zárásaként megtörtént a szalagtűzés, amely során mind a 166 végzős diák megkapta az iskolához való tartozást jelképező szalagot.
A szalagavatóról készült teljes felvételünket december 10-én 18 órától tekinthetik meg csatornánkon, vagy online a www.mezokovesditv.hu oldalon.

Kapcsolódó hírek