Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. szeptember 24. (vasárnap) 12:59 Gellrt, Mercdesz névnapja van
 
Házhoz mentünk Mezőkövesden

A lakosság vagyonbiztonsága érdekében a rendőrség az elmúlt évhez hasonlóan idén is folytatja országos kampánysorozatát, legutóbb Mezőkövesden jártak kollégáink.


Az állampolgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési célokat szolgáló Házhoz megyünk program ezúttal 2019. július 7-én a mezőkövesdi városnap eseménysorozathoz kapcsolódott. A rendezvényen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakembereivel az úgynevezett információs ponton is találkozhattak azok az érdeklődők, akiket vagyonvédelemmel-, biztonsággal kapcsolatosan tanácsokkal láttak el a szakemberek. A helyszínen továbbá a Police Coffe elnevezésű bűnmegelőzési program jóvoltából egy csésze kávé mellett beszélgethettek az érdeklődők a rendőrökkel.

Az információs pont szolgáltatásai:

• speciális vagyonvédelmi prevenciós tanácsadás lakossági igény alapján, áldozatvédelem, családon belüli erőszak, internetbiztonság, továbbá drogpervenciós tanácsadás,

• ingatlanok helyszíni biztonságvédelmi auditálása,

• vagyonvédelmi bemutató, elektronikai és mechanikai eszközök kiállítása,

• „BikeSafe”- ingyenes rendőrségi kerékpár-regisztráció a lopások megelőzése céljából.

A „BikeSafe” program során a rendőrség díjmentesen regisztrálta a tulajdonosok kerékpárjait, azokat jelzéssel látták el, lefényképezték, ily módon azokat azonosításra alkalmassá tették.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság


Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés