Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Mezőkövesdi Gazdálkodók, Költségvetési szervek!

Mezőkövesd hírei

 Értesítjük Önöket, hogy Mezőkövesd Város Önkormányzata a Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás tagjaként hulladékgyűjtő edényzetek vásárlására pályázatot nyert.


 

Az edényzetek vállalkozások, költségvetési szervek, egyesületek részére történő kiosztását 2019 november 8-án, csütörtökön megkezdtük. A költségvetési szervek részére kiosztásra kerülő csomag tartalmaz kommunális- és szelektív hulladékgyűjtő edényzetet is, a gazdálkodók részére szelektív hulladékgyűjtő edényzetek kerülnek kiosztásra.


Az edényzetek kiosztása munkanapokon 08:00-18:00 óra között Mezőkövesd, Dózsa György u. 38. szám alatt, az Almási Kft. volt telephelyén történik. Az edényzeteket személyesen veheti át a szervezet hivatalos képviselője, vagy a hivatalos képviselő meghatalmazottja. Az edényzeteket csak cégszerűen aláírva, vagyis az átadás-átvételi jegyzőkönyvet a szervezet pecsétjével is ellátva lehet átvenni.

Az edényzetek kiosztásával kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tudunk munkaidőben, 07:00-17:00 között tájékoztatást adni: Telefon: 505-149, Mobil: +36/30-681-2969, e-mail: mezvgrt@t-online.hu, személyesen: Dózsa György u. 2., Dózsa György u. 38.
Tisztelettel: Mezőkövesdi VG Nonnprofit Zrt.

Kapcsolódó hírek