hu en de pl
ma 2020. január 18. (szombat) 22:05 Piroska névnapja van

24 órán belül elfogásra kerültek a Mezőkövesdre látogató rablók

A rendőrök őrizetbe vették azt a két férfit, akik Mezőkövesden megtámadtak egy nőt és elvették értékeit.


 

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 19 és egy 22 éves mezőkeresztesi férfival szemben. A rablók 2019. december 18-án 16.35 óra körüli időben Mezőkövesden, a Gróf Zichy úti játszótér melletti kondi parknál haladó asszony vállát hátulról megfogva ütést mértek tarkójára, s közben közepes erősséggel meglökték. A hölgy egyensúlyát vesztve földre esett, mialatt jobbkezében tartott női táskáját és bevásárlószatyrát kitépték kezéből. A két férfi a megszerzett zsákmánnyal elszaladt. A sértett felocsúdva a történtekből megpróbált az elkövetők után futni, de hamar eltűntek látóköréből. A hölgy az esés következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, s a rablásból származó kára személyes iratain felül kb. 15.000 Ft.  

A mezőkövesdi rendőrök adatgyűjtésük során megállapították az elkövetők kilétét, akiket 24 órán belül elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság nyomozói a két mezőkeresztesi férfit őrizetbe vette, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásukra. 

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság


Vissza

Webkamera: Kavicsos-tó
és SzabadidőparkVLC Media Player letöltése

 


Weboldalkészítés