Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. december 10. (vasárnap) 20:19 Judit névnapja van
 
Márciusban indul a házhoz menő zöldhulladék-gyűjtés

A BMH Nonprofit Kft. 2020 márciusában indítja a házhoz menő zöldhulladék-gyűjtést. 

A zöldhulladék gyűjtését a 2020. március 2. – december 15. közötti időszakban kéthetente végezzük.­
 

 A zöldhulladékot az erre rendszeresített BMH Nonprofit Kft. logójával ellátott ZÖLDHULLADÉK GYűJTőZSÁK feliratú ingyenesen biztosított zsákokban szállítjuk el, illetve azokon a településeken, ahol van erre a célra rendszeresített gyűjtőedény, úgy természetesen a továbbiakban ezen edények is rendelkezésre állnak a zöldhulladék gyűjtése céljára. 

A zsákokba, illetve gyűjtőedénybe helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fű, gyom, stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett.
Munkatársaink a nem kötegelt ágakat nem szállítják el!
Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a zsákokba és gyűjtőedényekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban és edényekben háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el.
Kérjük, a megtelt zsákokat és edényeket a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.
Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a szolgáltatási területen található hulladékudvarokba negyedévente 250 kilogramm nem veszélyes hulladék – köztük zöldhulladék – szállítható be ingatlanonként.
A zöldhulladék elszállításának időpontjairól a www.bmhnonprofit.hu oldalon a saját településüket kiválasztva a 2020. évi hulladéknaptárból tájékozódhatnak, egyéb információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk nyújt tájékoztatást.
 
Ügyfélszolgálat elérhetősége:
E-mail: ugyfelszolgalat@bmhnonprofit.hu
Telefon: +36 21 3500 111
Levelezési cím: 3510 Miskolc, Pf. 583

BMH Nonprofit Kft.


Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés