Ugrás a tartalomhoz

Új elnök az Egyesület élén (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Új elnököt választottak, átadták az Év turizmusa-díjat a Matyóföldi Idegenforgalmi Egyesület idei első, február 2-ai ülésén.

Az ülés elején a napirendek elfogadása után a közgyűlés tagjai meghallgatták és egyhangúlag elfogadták az Egyesület Felügyelő Bizottságának 2011-es beszámolóját, valamint az Egyesület 2011-es pénzügyi és közhasznúsági tájékoztatóját.
Az összejövetel harmadik napirendi pontjaként a Matyóföldi Idegenforgalmi Egyesület TDM pályázatának elmúlt egy évét foglalták össze, valamint kitértek a Térségi TDM szervezetre is.
Tóthné Márton Gabriella a beszámolók során kiemelte, hogy az elmúlt esztendőben is aktívan működött a civil szervezet, hiszen egyebek mellett a város képviseltette magát az Utazás Kiállításon, valamint elkészült Mezőkövesd és a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő új kiadványa. A TDM pályázat keretében beüzemelték az új elektromos órákat és touch infókat, a nyár során megrendezték a Kövesdi Korzót, voltak animációs programok, emellett az új háttériroda bútorzatát is megvásárolták, valamint az internetes kampányok, népszerűsítő PR akciók is sikeresen lezajlottak 2011-ben is.
A következő, az ülés egyik legmeghatározóbb napirendi pontjaként a személyi változásokról döntöttek az Egyesület tagjai. Tóthné Márton Gabriella lemondott elnöki posztjáról, mert azt szeretné, hogy munkáját 100%-osan tudja ellátni, azonban a hivatása és az egyesület vezetése egyre több feladatot adott számára, amelyet már nem tudott mindig maximálisan teljesíteni.
Tóthné Márton Gabriella, bár lemondott az elnöki tisztségről, továbbra is tagja marad az egyesületnek, továbbiakban annak elnökségében kap szerepet.
Az ülés zárásaként a civil szervezet megköszönte a leköszönő elnöknek eddigi, az Egyesületért és a városért végzett lelkiismeretes, kitartó munkáját. Ennek alapján a tagság idén Tóthné Márton Gabriella számára ítélte oda az „Év Turizmusa-díjat”.
„Nagyon meglepett és nagyon meghatott az elnökség döntése, az, hogy én kaptam meg ezt az elismerést. Örömteli lezárása volt az egyesületi elnöki munkám lezárásának.” – tette hozzá elérzékenyülve Tóthné Márton Gabriella.

A felterjesztett javaslat alapján a szervezet  tagjai a közgyűlés
keretében megválasztották a Matyóföldi Idegenforgalmi Egyesület új elnökét. A döntés értelmében ezentúl Kazárné Kalber Nikolett – a Mezőkövesdi Közkincs-Tár Nonprofit Kft. igazgatója – irányítja majd a civil szervezetet.

Kapcsolódó hírek