Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. december 10. (vasárnap) 17:09 Judit névnapja van
 
Lakásszövetkezet felhívása

Tisztelt lakásszövetkezeti és társasházi Tulajdonosok!

 
A korona vírus okozta veszélyhelyzet kialakulása kapcsán szeretném Önöket tájékoztatni a lakásszövetkezet igazgatósága által meghozott, valamint a napi működést elősegítő intézkedésekről.

    1. A tavaszi közgyűlések megtartását a LOSZ (Lakásszövetkezetek Országos Szövetségének) állásfoglalását figyelembe véve a fertőzés megelőzés és technikai okokra hivatkozva bizonytalan időre elhalasztjuk.


    2. A folyamatban lévő munkák, (amelyek esetében megtörtént a megbízás és szerződés kötés) és a munkavégzés során nem merül fel közvetlen kontaktus a munkavégző és lakó tulajdonosok, bérlők között befejezésre kerülnek.

    3. Hibaelhárítás, havária kategóriájába tartózó munkákról gondoskodni fogunk. Ezek a feladatok a következőek: Ivóvíz csőtörés meghibásodás, szennyvíz, csapadék víz csőtörés, valamint dugulások elhárítása. Tető beázások megszüntetése. Fűtés és meleg víz szolgáltatás, ezen belüli napi felügyelet és kötelezően elvégzendő karbantartások elvégzése. Egyéb nem tervezett, pl. természeti jelenség következtében létrejövő, de a lakosság érdekében elvégzendő munkák.

    4. Tisztelettel kérem, hogy a közös helyiségben vagy lakásban történő munkavégzés közben, - amennyiben lehetséges, - ne keressék a kontaktust a szakemberekkel. A megbízott szakemberünk védő felszerelésben: szájmaszk és védőkesztyű használatával végzi el a munkáját. 

    5. Folytatjuk a közös helyiségek szerződés szerint elvégzendő takarítását. Amennyiben változás történik azonnali tájékoztatást biztosítunk. A megbízott szakemberünk védő felszerelésben szájmaszk védőkesztyű használatával végzi el a munkáját. 

    6. Határozottan kérjük, hogy a tulajdonosok, vagy a tulajdonosok által megbízott albérlők a szokásosnál (Házirend) gyakrabban végezzék el a takarítást, valamint fertőtlenítést. A fertőtlenítés terjedjen ki a közös helyiségek, (beleérve a pince helyiséget is) lépcsőház, lépcsőfordulók seprés és felmosására, valamint nyílászárókra, azok kilincseire egyaránt. Kérjük, amennyiben takarítás, karbantartással kapcsolatos eszköz vásárlása történik, a számlát névvel és címmel ellátva dobják be a Lakásszövetkezet Madách u. 6. postaládájába. (nem kell bemenni a lépcsőházba) A számla alapján a pénzmozgás megakadályozása érdekében csökkenteni fogjuk a közös költség előírásukat. 

    7. Bizonytalan ideig, az országos korlátozások feloldásáig nem kezdünk el olyan nagyobb összeget igénylő felújítást, amely halasztható. Ezek a felújítások egyébként is közgyűlési döntést, tehát közgyűlés megtartását vonnák maguk után, ami a jelen esetben nem lehetséges.

    8. Lakásszövetkezeti irodánk a korlátozások ideje alatt nem fogad ügyfeleket. Hétfőn és szerdán: 08 00-16 00-ig, kedden és csütörtökön: 08 00-18 00-ig, pénteken: 08 00-12 00-ig tudunk telefonos megkeresésükre reagálni. Tel: 06 49 312 456

Mezőkövesd 2020. 03.19.
Póta László elnök


Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés