Ugrás a tartalomhoz

TÁJÉKOZTATÁS

Mezőkövesd hírei

A Zsóry-fürdő és a szálláshelyek egy különálló üdülőterületen helyezkednek el, a várostól 4 km távolságra. A városban a járványt sikeresen lokalizálták, az érintetteket elkülönítették. Fürdőnk, dolgozóink a járvánnyal kapcsolatban NEM ÉRINTETTEK. A fürdő normál üzemmódban működik az NNK fürdőkre vonatkozó biztonsági előírásainak maximális betartásával.


A bejáratoknál, öltözőknél kézfertőtlenítő pontokat állítottunk fel. Óránként történik a vizesblokkok, korlátok fertőtlenítése. A fedett fürdő pénztárainál kérjük vendégeinket, hogy szájmaszkot viseljenek. A pénztáraknál plexi választja el a vendégeket kollégáinktól. Ahol sor képződhet, ott a padlón matricával jelöltük a 1,5 méteres távolságot. Dolgozóink ezen kívül az előírásoknak megfelelő egyszer használatos takarítókesztyűt használnak.

Fürdőnkben minden gyógymedence, kezelés és a szabadtéri strandmedencék jelentős része folyamatosan üzemel, valamint a fedett uszoda jelenleg felár nélkül az alap belépőjeggyel vehető igénybe. Csúszdapark akciónk keretében kedvezményesen 1.000 Ft-os kiegészítő jegy váltásával egész nap használható 5-féle nagycsúszdánk.  

A fürdő több pontján tájékoztató anyagokat helyeztünk ki vendégeink részére a betartandó előírásokról, melyekről weboldalunkról előzetesen is tájékozódhatnak:
https://zsory-furdo.hu/hirek-aktualitasok/tudnivalok/  


Zsóry Gyógy- és Strandfürdő vezetősége

Kapcsolódó hírek