Ugrás a tartalomhoz

Karácsonyi csomag az „Angyalkáktól”

Mezőkövesd hírei

Három mezőkövesdi rászoruló családban élő, jól tanuló gyermek kapott tartós élelmiszerből, gyümölcsből, ajándékból és fenyőfából álló ajándékcsomagot. 

 

 

A Tettre Éber Alapítvány az Angyal-Ka-land program keretében tavaly 400 gyermeket fogadott karácsony előtt közös ünneplésre az egész Kárpát-medencéből, amely eseményen a Kiss Kata Zenekar adott koncertet a gyermekeknek. A pandémiás helyzet miatt ezt most nem tudták megvalósítani, ezért idén Borsod megyei családoknak készítettek össze csomagot. Összesen 30 családot támogatnak az ünnepek előtt. 

A programban olyan rászoruló gyermekeknek szereztek örömteli pillanatokat az ajándékokkal, aki bár hátrányos helyzetben élnek, de jó tanulmányi eredményeik vannak. 

Mezőkövesden három család számára juttatták el a tartós élelmiszerekből, gyümölcsökből, meglepetésből álló ajándékcsomagot, valamint mindenki számára átadtak egy kis fenyőfát.

Az adományokat a Kiss Kata Zenekar tagjai – mint „Segítő Angyalok” és a Tettre Éber Alapítvány tagjai juttatták el a családoknak december 18-án. 

Kapcsolódó hírek