Ugrás a tartalomhoz

Év végi menetrend

Mezőkövesd hírei

Év végén is az ünnepekhez igazodik a MÁV-START és a VOLÁNBUSZ közlekedési rendje. 

A vonatok december 31-én a pénteki, január elsején a szombati, január 2-án az ünnepnapi, 3-án pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek. 
Az év utolsó hetében munkanapokon a fővárosi elővárosi forgalomban a megszokotthoz képest kevesebb vonat indul a lecsökkent utasszám miatt. Indulás előtt érdemes a MÁV honlapján előre informálódni, melyik vonat mikor közlekedik. 
 
 

Módosul a Volánbuszok közlekedési rendje is: december 28. és 31. között a tanítási szüneti munkanapi menetrend szerint közlekednek a Volánbusz járatai. Január 2-án a szabadnapoknak megfelelő, míg 3-án, vasárnap a hét első munkanapját és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti napon érvényes menetrend szerint járnak a buszok. Január 4-én, hétfőn már a megszokottak szerint, a hét első munka- és tanítási napjára meghirdetett menetrend érvényes. Az ünnepi menetrendről a MÁV (www.mav.hu) és a Volánbusz (www.volanbusz.hu/hu/hirek/hir/36174) oldalán tájékozódhatnak bővebben. 


A vonatokon és helyközi buszjáratokon január 5-e helyett két nappal tovább, január 7-ig fogadják el a decemberi havi dolgozó- és tanuló bérleteket, illetve a decemberi második felére váltott félhavi bérleteket annak érdekében, hogy a téli szünetet követő iskolakezdés problémamentesen induljon el. 

Kapcsolódó hírek