Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2022. augusztus 18. (csütörtök) 22:10 Ilona névnapja van
 

 
Rajzpályázat

Alkotói pályázatot hirdet óvodásoknak és iskolásoknak az Országos Tűzmegelőzési Bizottság.


A Bizottság immár nyolcadik alkalommal hirdeti meg az óvodás és iskolás korú gyermekek számára alkotói pályázatát, amelynek témája a tűzvédelem, tűzmegelőzés, a tűzoltói hivatás, ahogyan a gyerekek látják. 

Az ovisoktól szabadkezes rajzokat, vagy kézműves alkotásokat várnak. Az iskolások három korcsoportban pályázhatnak: hattól tíz, tizenegytől tizennégy, és tizenöttől tizennyolc éves korig. Ők már a szabadkézi rajz és kézműves alkotások mellett írhatnak a témához kapcsolódó verset, mesét, esetleg számítógépes programot is készíthetnek.  

 A gyerekek szabadkezes rajzokat vagy kézműves alkotásokat készíthetnek, amelyek azt mutatják be, hogyan látják ők a tűzvédelmet, a tűzmegelőzést és a tűzoltói hivatást. Az elkészült pályaműveket április 30-ig lehet elküldeni postán vagy e-mailen a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságokhoz korcsoport és kategória megjelölésével.

A pályázat felmenő rendszerű, első körben területi szinten bírálják el a beérkezett műveket. Az első fordulón első helyezést elért alkotások az országos versenyben vesznek részt. 

Az alkotásokra vonatkozó szabályok és egyéb részletek a pályázati kiírásban olvashatóak, amely az alábbi oldalról tölthető le: https://baz.katasztrofavedelem.hu/23991/kozlemenyek/249231/iden-is-lesz-alkotoi-palyazatVissza

 

 


Weboldalkészítés