Ugrás a tartalomhoz

Pontszerzés Szegeden

Mezőkövesd hírei

Szeged 2011 - Mezőkövesd-Zsóry SE 1-1 (1-0)

Második mérkőzésén megszerezte az első pontját városunk felnőtt labdarúgócsapata a tavaszi szezonban. A Ness Hungary NB II. Keleti csoportjának 17. fordulójában a 12. helyezett tiszaparti gárda vendégeként lépett pályára csapatunk március 3-án.

A találkozó első félidejében a hazaiak játszottak fölényben, akik több ígéretes lehetőséget is kidolgoztak az első percekben, de a helyzetekből nem született gól. A 20. percben szöglethez jutottak a hazaiak. A középre ívelt labdára az előrehúzódó védő, Tóth érkezett a legjobb ütemben és a közeli fejese után előnybe kerültek a szegediek. A folytatásban is Folmerék akarata érvényesült, azonban az eredmény nem változott az első játékrész végéig.

A szünet láthatóan jót tett együttesünknek, ugyanis a második félidőben átvették a játék irányítását Jeremiásék, de igazán komoly lehetőséget nem sikerült kialakítani a hazai kapu előterében. Az összecsapás hajrája viszont rendkívül izgalmasan alakult. A záró percekben előbb Szántai két nagy bravúrja okozott bosszúságot a hazai szurkolóknak, majd a túloldalon Bogdány és Hamar szerezhetett volna gólt, de a helyzeteket nem tudták értékesíteni. Az egyenlítőgólra egészen a 93. percig kellett várni, amikor is Kákonyi ívelte középre a labdát Bogdányhoz, aki remek ütemben tálalt Hamar elé, míg együttesünk legeredményesebb csatára, állítgatás nélkül továbbította a játékszert a kapuba.
Labdarúgóink a pontszerzés ellenére egy helyet visszacsúsztak a tabellán, így Bagiék jelenleg a 8. pozíciót foglalják el 24 ponttal. Csapatunk legközelebb az Orosháza gárdáját látja vendégül Mezőkövesden. Az összecsapás március 11-én, vasárnap 14. 30 perckor kezdődik a Városi Sportpályán.

 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Szeged 2011 - Mezőkövesd-Zsóry SE 1-1 (1-0)

Szeged, SZVSE-stadion, 600 néző vezette: Szabó Zsolt (Gyarmati II. Tibor, Kovács II. Gábor)
Szeged 2011: Trepák – Bamba, Toca, Tóth I., Radnai, Ulviczki, Podonyi (Kulacsik), Kis, Orosz (Geiger), Gahwagi (Válent), Folmer. Vezetőedző: Futó Tamás.
Mezőkövesd:Szántai - Kaszás, Lakatos, Elek, Kerényi, Kákonyi, Bagi, Szabó Á. (Bogdány), Lipusz (Olasz), Jeremiás (Husaník), Hamar. Vezetőedző: Szabados György.
Sárga lap: Radnai (9. perc), Kerényi (12. perc), Bagi (52. perc).

Gólszerző: Tóth (20. perc), Hamar (93. perc)

Kapcsolódó hírek