Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2022. augusztus 19. (péntek) 10:49 Huba névnapja van
 

 
II. KÖVESDEK TALÁLKOZÓJA

Hat Kövesd nevet viselő település találkozik városunkban augusztus 14-én és 15-én. A rendezvényen Mezőkövesd mellett Kiskövesd, Nagykövesd, Sopronkövesd, Villánykövesd és Erdőkövesd delegációi, civil szervezetei vesznek részt.


A Mezőkövesdi Színészeti Egyesület második alkalommal szervezi meg a Kövesdek Találkozóját. 
Augusztus 14-én a program 10 órakor a települések bemutatkozásával kezdődik a Rendezvényközpontban, majd 13 órától a hat Kövesd nevet viselő város civil szervezetei találkoznak a Hajdu Ráfis János Mezőgazdasági Gépmúzeumban. A délután során a vendégtelepülések képviselői megtekintik Mezőkövesd múzeumait, nevezetességeit. 
A szombat estét 18 órától egy nagyszabású gála zárja a Közösségi Ház előtti téren, ahol Kiskövesd, Nagykövesd, Sopronkövesd és Mezőkövesd fellépői adnak műsort. Az este során a Mezőkövesdi Színészeti Egyesület előadásában A debreceni lunátikus című darabot is megtekinthetik az érdeklődők. 
Augusztus 15-én 10 órától pedig kispályás focitornán mérik össze tudásukat a települések csapatai. Emellett a vendégek a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe is ellátogatnak. Vissza

 

 


Weboldalkészítés