Ugrás a tartalomhoz

A DarázsFacek diadalmaskodott (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Hétvégén rendezték meg a Matyó Amatőr Vegyesröplabda Tornát Mezőkövesden. A két napos viadalnak a Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola adott otthont március 17-én és 18-án.

A több éves hagyományra visszatekintő eseményen összesen 11 csapat vett részt. Az A csoportban az InTeam, a Garfield, a Bolyhos Pontyok, a Neo,a  HUNkapunkki, valamint a DarázsFacek nyert besorolást, míg a B csoportban az Esélyesek, a Garfield család, a Villámcsapás, a Pétervására és a Sáncreakció kapott helyet.  A torna első napján a csoportmérkőzéseket bonyolították le. A mezőkövesdi csapatok közül az Esélyesek szerepeltek jobban a csoportmérkőzéseken, akik az első nap után még érmes reményeket szövögethettek, ellenben az InTeam egy győzelem mellett öt vereséget könyvelhetett el, így ők az alsóházban folytathatták a szereplésüket.

Az ígéretes első napi eredmények után a vasárnapi mérkőzések nem sikerültek olyan jól az Esélyeseknek, akik végül a nyolcadik helyen fejezték be szereplésüket a röplabda tornán. Az In-team az alsóházi rájátszásban lényegesen jobban szerepelt a szombati naphoz képest, ennek köszönhetően a 9. helyet szerezték meg a rangos viadalon.
Az Esélyesek csapata a Póta Ágnes, Halmai Andrea, Lázár Anita, Vámos György, Hajdú Gábor, Tóth József, míg az In-team együttese a Fehér Éva, Sereg Márta, Pap Ágnes, Lázár Anita, Csengeri Gergő, Pető Levente, Kun Tamás összeállításban vett részt a mezőkövesdi tornán.

A Matyó Amatőr Vegyesröplabda Torna aranyérmese a Darázsfacek csapata lett. A megmérettetés második helyén a Neo, míg a harmadik helyen a Bolyhos Pontyok gárdája végzett.

Kapcsolódó hírek