Ugrás a tartalomhoz

Bravúros győzelem

Mezőkövesd hírei

Izgalmas, fordulatos mérkőzésen, 24-22-re győzött a Mezőkövesdi KC felnőtt csapata a Gyöngyös ellen lejátszott hazai Liga Kupa találkozón.

 

 

Negyedik összecsapását játszotta a sorozatban a kövesdi együttes, Drizner Péter tanítványai az élvonalban szereplő HE-DO B. Braun Gyöngyöst látták vendégül január 19-én a Városi Sportcsarnokban.  A találkozót a vendégek kezdték jobban, akik a 20. percben Vilovski gólja után 12-7-es előnyben voltak. Az MKC játéka azonban a folytatásban jelentősen feljavult, védekezésben és támadásban is elkapták a fonalat a hazaiak, így a szünetre döntetlen állásnál, 14-14-nél vonulhattak a felek. A második játékrészt egy 3-0-s rohammal indították a kövesdiek, és az előnyt egészen az 54. percig megtartották, ekkor Szucsik góljával 21-21-re módosult az állás, sőt nem sokkal később már a vendégek vezettek. Drizner Péter tanítványai azonban ezúttal is talpra álltak, Jancsó, Szabó Dániel, valamint Dobi góljával megfordították az eredményt és két góllal megnyerték a találkozót.

A kövesdi együttes győzelméhez Csörgő 11 góllal járult hozzá, a vendégeknél Vasic volt a legeredményesebb 7 találattal. Az MKC jelenleg a 3. helyen áll a csoportban 4 ponttal és legközelebb ismét a Gyöngyöst látja majd vendégül a Liga Kupában. A találkozó január 21-én, pénteken 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban.

Kapcsolódó hírek